Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Trebate pomoć?

Kako odabrati odjeću za outdoor aktivnosti?

Trebate pomoć?

Bilo da idete na planinarenje, sportove u zatvorenom, trčanje, penjanje na planine ili jednostavno uživate u šetnji, uvijek biste trebali biti dobro odjeveni. Želite li se stvarno učinkovito odjenuti, trebali biste se pridržavati pravilne slojevitosti odjeće. Ovdje smo sa člankom koji će objasniti kako to učiniti!

Sve što biste htjeli znati o softshellu

Trebate pomoć?

Što vam pada na pamet kada kažete univerzalni outdoor materijal? Većina ljudi s iskustvom planinarenja reći će softshell. S tim se čovjek može samo složiti. U čemu je njegova draž i ima li nedostataka?

Kako održavati vreće za spavanje

Trebate pomoć?

Odabiru vreće za spavanje već smo posvetili nekoliko članaka. Danas ćemo vas savjetovati kako dobro njegovati svoju vreću za spavanje kako bi vam služila dugi niz godina.

Turno skijanje i sigurnost u planinama

Trebate pomoć?

Planiranje je osnova za sigurno skijanje i kretanje u planinama. Pogledajmo zajedno nekoliko važnih točaka koje ne smijete podcijeniti prije vaše skijaške alpske avanture u snježnim planinama.

Kako se odjenuti za trčanje zimi

Trebate pomoć?

Navikli ste na redovito trčanje, zima je stigla i bojite se da ćete morati prestati trčati na nekoliko mjeseci? Uopće ne brinite oko toga. Samo zapamtite nekoliko pravila i dobro se odjenite, možda otkrijete da volite trčati zimi.

Kako odabrati roštilj za vanjsku upotrebu

Trebate pomoć?

Roštiljanje je trenutni hit, savršen način kako iskoristili slobodno vrijeme. Cijelo društvo sudjeluje u pripremi jela i istovremeno uživa u nepogrešivoj kombinaciji mirisa i okusa. Razmislite hoćete li odabrati plinski roštilj ili roštilj na drveni ugljen.

Kako odabrati namještaj za kampiranje?

Trebate pomoć?

 U našem e-shopu možete pronaći sav namještaj za kampiranje. Saznat ćete na što treba da se usredotočite pri odabiru ovog članka.