Summit to Eat Jalapeno s rižom 136 g
Dehidrirana hrana
Vegetarijanski Jalapeño s rižom od Summit to Eat, ukusno i praktično jelo za putovanja. Pogodno za ljubitelje meksičke kuhinje.
Info o produktu
Ova putna posuda Summit to Eat vrlo je praktična zbog svoje težine i veličine. Ovdje se ne koriste umjetni konzervansi, što jamči izvrsnu prirodnu aromu. Također ima dugi vijek trajanja do 7 godina. Zahvaljujući tehnici zamrzavanja , koja radi na principu sušenja smrzavanjem, hrana je sačuvana (= bez dodavanja kemikalija) i lišena velike većine vode (= postaje svjetlija), ali okus i dalje ostaje kao da je bili svježi.
Prednosti Summit to Eat:
- praktično, ukusno
- brza priprema
- rok trajanja 7 godina
- bez konzervansa
priprema:
1. Otkinuti rub vrećice.
2. Uklonite vrećicu koja sadrži čistač kisika (nezapaljivu vrećicu koja sadrži željezni oksid koji upija vlagu).
3. U vrećicu uliti vruću vodu (350 ml) i promiješati.
4. Zatvorite vrećicu i pustite da se sadržaj rehidrira.
5. Nakon 8 minuta promiješajte ili začinite.
Tablica nutritivnih vrijednosti:
Nutritivna vrijednost | na 100 g | po porciji (136 g) | |
energija | 462 kalorije | 628 kalorija | |
Proteini | 11,1 g | 15,1 g | |
Ugljikohidrati | 60,9 g | 82,8 g | |
Od čega šećeri | 15,2 g | 20,7 g | |
masti | 22,3 g | 30,4 g |
Sastojci:
- riža dugog zrna (19%)
- crveni grah (10%)
- cvjetača (10%)
- paprika (10%)
- rajčice (10%)
- luk (10%)
- pire od rajčice
- uljane repice
- crna tamna čokolada (šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgator, aroma vanilije)
- Chipotle čili pasta (mljeveni Chipotle, šećer, vinski ocat, sol)
- kukuruzno brašno
- sol
Parametri
- Proizvođač
- Summit to Eat
- Težina
- 136 g
- Broj porcija
- 1
- Vrste mesa
- Bez mesa
- Vijek trajanja
- 7 godina
- Način obrade
- Dehidrirana
- Vegetarijanske
- Da
- Bez glutena
- Ne
- Rok garancije
- 2 godine
- Kod produkta
- 76016005
- EAN kod
- 5060138531291
O proizvođaču
Summit to Eat je novi brend nastao rebrandingom svjetski poznatog brenda Mountain House u Europi. Više od 40 godina najpopularniji je proizvođač dehidrirane hrane među putnicima, turistima, kamperima i ostalim ljubiteljima vani. Proizvodni procesi i tehnologije nisu se promijenili, dapače, jelovnik se proširio i okus je postao izraženiji (ne glutamati!).