Summit to Eat Dinstana junetina s krumpirom 118g
Dehidrirana hrana
Juneća pirjana marka Summit to Eat, ukusno i praktično jelo za putovanja. Pogodno za ljubitelje klasične pirjane junetine.
Info o produktu
Ova putna posuda Summit to Eat vrlo je praktična zbog svoje težine i veličine. Ovdje se ne koriste umjetni konzervansi, što jamči izvrsnu prirodnu aromu. Također ima dugi vijek trajanja do 7 godina. Zahvaljujući tehnici zamrzavanja , koja radi na principu sušenja smrzavanjem, hrana je sačuvana (= bez dodavanja kemikalija) i lišena velike većine vode (= postaje svjetlija), ali okus i dalje ostaje kao da je bili svježi.
Prednosti jela Summit to Eat pirjana junetina s krumpirom:
- praktično, ukusno
- brza priprema
- rok trajanja 7 godina
- bez konzervansa
priprema:
1. Otkinuti rub vrećice.
2. Uklonite vrećicu koja sadrži čistač kisika (nezapaljivu vrećicu koja sadrži željezni oksid koji upija vlagu).
3. U vrećicu uliti vruću vodu (360 ml) i promiješati.
4. Zatvorite vrećicu i pustite da se sadržaj rehidrira.
5. Nakon 8 minuta promiješajte ili začinite.
Tablica nutritivnih vrijednosti:
Nutritivna vrijednost |
|
na 100 g |
po porciji (118 g) |
energija |
|
529 kalorija |
624 kalorije |
Proteini |
20,4 g | 24,1 g | |
Ugljikohidrati |
|
41,3 g |
48,7 g |
Od čega šećeri |
|
9,2 g |
10,8 g |
masti |
|
32,1 g |
37,9 g |
Sastojci:
- krumpir (29%)
- pirjana govedina (10%)
- mrkva
- zeleni grah
- luk
- uljane repice
- umak od rajčice
- kukuruzno brašno
- sol
- bijeli papar
Parametri
- Proizvođač
- Summit to Eat
- Težina
- 118 g
- Broj porcija
- 1
- Vrste mesa
- Goveđe
- Vijek trajanja
- 7 godina
- Način obrade
- Dehidrirana
- Vegetarijanske
- Ne
- Bez glutena
- Ne
- Rok garancije
- 2 godine
- Kod produkta
- 76016011
- EAN kod
- 5060138531277
O proizvođaču
Summit to Eat je novi brend nastao rebrandingom svjetski poznatog brenda Mountain House u Europi. Više od 40 godina najpopularniji je proizvođač dehidrirane hrane među putnicima, turistima, kamperima i ostalim ljubiteljima vani. Proizvodni procesi i tehnologije nisu se promijenili, dapače, jelovnik se proširio i okus je postao izraženiji (ne glutamati!).