Summit to Eat Losos s tjesteninom i brokulom
Dehidrirana hrana
Losos s tjesteninom i brokulom od Summit to Eat, ukusno jelo pogodno za putovanja. Pogodno za ljubitelje ribe.
Info o produktu
Ova putna posuda Summit to Eat vrlo je praktična zbog svoje težine i veličine. Ovdje se ne koriste umjetni konzervansi, što jamči izvrsnu prirodnu aromu. Također ima dugi vijek trajanja - do 7 godina. Zahvaljujući tehnici zamrzavanja , koja radi na principu sušenja smrzavanjem, hrana je sačuvana (= bez dodavanja kemikalija) i lišena velike većine vode (= postaje svjetlija), ali okus i dalje ostaje kao da je bili svježi.
Prednosti Summit to Eat Salmon s tjesteninom i brokulom:
- praktično, ukusno
- brza priprema
- rok trajanja 7 godina
- bez konzervansa
priprema:
1. Otkinuti rub vrećice.
2. Uklonite vrećicu koja sadrži čistač kisika (nezapaljivu vrećicu koja sadrži željezni oksid koji upija vlagu).
3. U vrećicu uliti vruću vodu (280 ml) i promiješati.
4. Zatvorite vrećicu i pustite da se sadržaj rehidrira.
5. Nakon 8 minuta promiješajte ili začinite.
Tablica nutritivnih vrijednosti:
Nutritivna vrijednost | na 100 g | po porciji (117 g) | |
energija | 520 kalorija | 608 kalorija | |
Proteini | 16,6 g | 19,4 g | |
Ugljikohidrati | 45 g | 52,6 g | |
Od čega šećeri | 7,9 g | 9,2 g | |
masti | 31,6 g | 37 g |
Sastojci:
- tjestenina (pšenica) (30%)
- punomasno mlijeko (21%)
- ružičasti losos (riba) (10%)
- brokula (7,5%)
- vrhnje (mlijeko)
- luk
- uljane repice
- kukuruzno brašno
- sol
- bijeli papar
Parametri
- Proizvođač
- Summit to Eat
- Težina
- 117 g
- Broj porcija
- 1
- Vrste mesa
- Riba i iznutrice
- Vijek trajanja
- 7 godina
- Način obrade
- Dehidrirana
- Vegetarijanske
- Ne
- Bez glutena
- Ne
- Rok garancije
- 2 godine
- Kod produkta
- 76016019
- EAN kod
- 5060138531307
O proizvođaču
Summit to Eat je novi brend nastao rebrandingom svjetski poznatog brenda Mountain House u Europi. Više od 40 godina najpopularniji je proizvođač dehidrirane hrane među putnicima, turistima, kamperima i ostalim ljubiteljima vani. Proizvodni procesi i tehnologije nisu se promijenili, dapače, jelovnik se proširio i okus je postao izraženiji (ne glutamati!).