Kako kuhati na otvorenom - recepti
Trebate pomoć?
Krisztián Vadovszký član je tima kuhara koji pokušavaju inspirirati druge da kuhaju na otvorenom. U današnjem članku donosi vam tri jednostavna recepta koje možete kuhati dok ste na izletu.
Soto WindMaster je dobro opremljena peć koja može izdržati i najzahtjevnije uvjete. Možete koristiti standardni uložak za kuhalo.
Soto je japanski brend koji je na svjetsko tržište ušao 2010. godine i specijaliziran prvenstveno za proizvodnju outdoorovih štednjaka i pratećeg pribora. Njegov osnivač je Hajime Yamamoto, koji je 1980-ih radio u tvornici plamenika, gdje su temperature padale na -4 °C tijekom zime, a konvencionalnim kuhalima je trebalo 2-3 minute da se zagrije. Zato je odlučio izumiti štednjak kojem će trebati samo nekoliko sekundi da se zagrije. Time je stvoreno malo, lagano i kompaktno kuhalo koje se bez problema može koristiti i u lošim vremenskim uvjetima i pogodno je za sve aktivnosti na otvorenom.
Soto WindMaster štednjak s potporom 4Flex dizajniran je tako da se lonac nalazi blizu plamena, što ga čini učinkovitijim čak i po vjetrovitom vremenu. Rezultat je veća učinkovitost, tako da možete brže postići vrijeme vrenja. Nosač 4Flex dizajniran je za veće spremnike. Za manje spremnike preporučujemo nosač TriFlexkoji se prodaje zasebno. Štednjak možete koristiti sa standardnim uloškom s navojnim ventilom. Piezo paljenje jednostavno za korištenje je samo po sebi razumljivo.
Proizvođač | Soto |
---|---|
Težina
|
27 g |
Dimenzije
|
4,7x9x8,8 cm |
Snaga kuhala
|
3260 W |
Piezo
|
Da |
Piezo paljenje
Pritiskom na tipku na kuhalu stvara se naponski impuls, a iskra potom zapali oslobođeni plin. Zgodan alat koji eliminira potrebu za nošenjem šibica ili upaljača.
|
Da |
Rok garancije | 2 godine |
Kod produkta | 76029305 |