Uspješna vizija ekološkog roštilja za jednokratnu upotrebu , izrađenog samo od prirodnih materijala, rođena je tijekom putovanja karavanom u Alpe 2009. godine. CasusGrill je nova verzija i ekološka transformacija klasičnog roštilja, izrađenog od izdržljivih nemetalnih materijala. Ovaj roštilj za jednokratnu upotrebu je učinkovitiji, praktički bez otpada i sigurniji, može se koristiti za pripremu zaista ukusne hrane.
CasusGrill se može razgraditi mikroorganizmima. Pakiranje sadrži brikete od drvenog ugljena, lagano izolacijsko kamenje od lave, tanku kartonsku kutiju i rešetku za roštilj od bambusa. Nakon jednostavnog i brzog paljenja, roštilj se može lako ispeći u roku od 5 minuta, zadržavajući toplinu oko 60 minuta .
Moguće je postići visoku, ravnomjerno raspoređenu temperaturu, što će osigurati da se hrana dobro peče te da bude ukusna i hrskava.
Zaštićen je s 3 međunarodna patenta. Godine 2017. osvojio je Dansku nagradu za dizajn u kategoriji "Proizvod za pripremu zdravih, ukusnih i jednostavnih jela." U usporedbi s drugim roštiljima za jednokratnu upotrebu koji su uobičajeno dostupni na tržištu, CasusGrill koristi 50% manje briketa od drvenog ugljena, što dovodi do smanjenja od 50% u emisijama CO 2. Razgrađuje se u kanti za smeće zbog mikroorganizama. U protivnom će se razgraditi za 200 godina - i za razliku od konvencionalnih roštilja za jednokratnu upotrebu - neće ostaviti tragove aluminija u prirodi.
Roštilj možete spaliti nakon uporabe. Nakon nje u prirodi neće ostati ništa osim posebnog kamenja od lave. Kamenje lave koristi se u rasadnicima za poboljšanje kvalitete tla. Vraćaju se prirodi bez ikakve štete za okoliš.
Osnovne činjenice (sažetak):
- Spreman je za roštilj unutar 5 minuta. Na njemu možete peći oko 60 minuta.
- Ne sadrži željezo ili aluminij, vrijeme njegove bezopasne razgradnje je oko 200 godina.
- Ekonomičan je.
- Svi njegovi materijali su prirodni - ugljen, lava rock, bambus i tanki karton.
- Svi njezini materijali, osim stijena lave, razgrađuju se mikroorganizmima.
- Emitira ravnomjernu toplinu, što je idealno za tostiranje.
- Smanjuje emisije CO 2 jer koristi samo brikete ugljena.
- Posjeduje međunarodni patent za tehnologiju roštiljanja.
Ne oklijevajte i isprobajte ovu novost na tržištu!